Stöd Järfälla Simsällskap och Barncancerfonden.

 

Sponsra våra simmare i kampen för livet.

Idag drabbas ett barn i Sverige av cancer. Cancern är oförutsägbar. Den gör ingen skillnad på pojkar och flickor, samhällsklass, hudfärg eller andra omständigheter. Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av forskningsprojekt inom barncancer i Sverige. Forskning som sker utan bidrag från stat eller landsting eller kommun. Med din hjälp kan forskningen rädda ännu flera liv, skapa effektivare behandlingsformer och ge drabbade barn och familjer ett bättre liv. Du är viktig, du kan göra skillnad.

 

Sponsorsimmet är ett sätt för Järfälla Simsällskap att knyta kontakt med företag och privatpersoner som vill hjälpa oss att utvecklas och stärka simningen i Järfälla. Pengarna vi får in hjälper oss att utveckla vår verksamhet. Genom att hjälpa Järfälla Simsällskap hjälper ni hundratals ungdomar att bli ännu duktigare simmare.

 

I sponsorsimmet sponsrar du som företagare eller privatperson en simmare med valfri summa per meter som denne simmar under en timmes tid eller alternativt med ett fast belopp. Av de insimmade pengarna går 50 % till Barncancerfonden.

 

Exempel:

Simmaren simmar 4 000 m och sponsorn satsar 25 öre per meter.

Detta ger en sponsring på 4 000 x 0,25 =1 000 kr.

 

Var: Järfällabadet

Tid: 07.00-09.40

Datum: Söndagen den 2/10-22

All ev publik hänvisas till balkongen.

 

 

Sponsoranmälan

 

Ni kan sponsra med öre per meter eller ett fast belopp.

 

Fyll i en sponsorsanmälan genom att fylla i nedan uppgifter.

 

Sponsrar Ni med minst 5000 kronor, eller 1 kr /meter, erhåller Ni kostnadsfri annonsering under ett år på vår hemsida. Vänligen maila då Er logotyp till: kansli@jarfallasim.org och ange ”Logotyp till hemsida –Sponsorsim”.

 

Tack för ert stöd!

Hjärtligt välkomna!

DELTAGARE

Välj öre/meter eller en fast summa:
eller

Telefon 08-58016400              E-mail: kansli@jarfallasim.org                  Hemsida: www.jarfallasim.org
Powered byFormsite